EKONOMY EKONOMY

Зареждай със 7 ст./л. отстъпка за всички светли горива, с 4 ст./л. за автогаз и с 4 ст./кг. за метан

Valid for card holders EKONOMY

Valid with no end date

Важи в 0 бензиностанции

Promotion EKONOMY is organised by ЕКО България ЕАД and you can read the official conditions here .

EKONOMY

Description of the promotion:
От 22 май 2020 г. е валидна кампанията "Картата, която те подкрепя". Възползвай се от по-големи отстъпки с твоята карта EKOMOMY. В случай, че нямаш карта - можеш да си вземеш, напълно безплатно от всички обекти на ЕКО в цялата страна.
Карта EKONOMY може да Ви бъде издадена след попълване на заявление и представянето му в най-удобната Ви бензиностанция ЕКО. Заявлението може да попълнете на място във всяка бензиностанция ЕКО или да изтеглите заявлението от тук. В случай, че изберете да попълните заявлението online, трябва да го разпечатате и да го представите в най-удобната за Вас бензиносатнция ЕКО.

Пластиката се издава веднага на място, като при първо изваждане на такава карта дължите такса в размер на 2,50лв. Вашата карта EKONOMY е активна веднага при получаването й и можете да се възползвате от отстъпките, които тя предоставя веднага. Информация за текущите отстъпки по карта EKONOMY можете да намерите на www.eko.bg

Гориво Карти EKONOMY и SDI
  Делнични дни Събота и Неделя
Бензин 95 EKONOMY 0.07лв. 0.07лв.
Дизел EKONOMY 0.07лв. 0.07лв.
Дизел Авио Double Filtered 0.07лв. 0.07лв.
Автогаз 0.04лв. 0.04лв.
Бензин EKO RACING 100 0.07лв. 0.07лв.
Метан 0.04лв. 0.04лв.

Conditions:
Отстъпките са в български лева с включен ДДС и важат в посочените дни от седмицата. Мерната единица за течните горива е 1 литър, а за Метан е 1 килограм.

Промоциите по-долу са активни само за карти EKONOMY издадени от бензиностанции ЕКО.
Моля, имайте предвид, че ко-брандирани карти на наши партньори имат други условия и отстъпки и тези промоции НЕ важат за тях.

Official website: https://www.eko.bg/stations/karti-ekonomy/