0372428481
0:00 - 24:00

Photos


To add photo enter your profile

Address

Romania

province Prahova
Cornu de Sus
post code 107175
comuna Cornu, satul Cornu de Su 339

Payments methods

Cash Card payment DKV UTA

Other services

Shop Wi-Fi

foursquare   google places 4.2

Fuel Price
MaxxMotion 95 5,63 RON/l
Дизелово гориво Diesel 5,71 RON/l
Бензин А98 MaxxMotion 100 6,28 RON/l

prices updated at 26.06.2019г. 17:58

Mihai Pauna
Google Places© на 05.06.2019
оценка:

Personal plăcut și un plus pentru curatenia de la toalete

Teodor Bita
Google Places© на 05.06.2019
оценка:

Personal amabil, prompt în servire, o statie unde multi fac popas pentru ca merita.

Service Laptop Calculator Sector 3
Google Places© на 04.06.2019
оценка:

Destul de scumpa benzina la ei, dar si calitatea e mai sus un pic decat la Petrom. Cam aceeasi chestie cu MOL. Dau 4 stele ca se mai poate lucra la capitolele "lichid de spalat parbrizul" (galetile de langa pompe contin doar apa chioara sau foarte putin detergent), "compresoarele de aer pt roti" (multe nu functioneaza, sau au mufele naspa, scapa aer), "prosoapele de hartie de langa pompe" (cateodata lipsesc cu desavarsire), si nu in ultimul rand, unii angajati (din fericire putini), care sunt veniti probabil de la tara si uita ca traiesc la oras, adresandu-se clientilor fara respectul cuvenit. Revenind la benzina, nisipul, rugina, apa si alte "surprize" sunt in cantitati mai mici decat la Petrom si Lukoil. Filtrele nu sunt chiar imbacsite inainte de schimb.

Silviu - Romulus PETRU
Google Places© на 27.05.2019
оценка:

Loc unde pe lângă mașină și conducătorul ei și companionii lui pot avea momente de răgaz plăcute

Ionut Serbanescu
Google Places© на 23.01.2019
оценка:

O benzinarie foarte bine pozitionata in drumul spre statiunile de pe Valea Prahovei. Benzina cam scumpa in aceasta locatie! De fapt toate benzinariile de pe drumul de la Bucuresti spre Valea Prahovei au pretul mai mare ca orice benzinerie! In alta ordine de idei aveti grija ca la maxim 1 km de aici spre Sinaia sta de obicei RADAR-ul

Dima Maria
Google Places© на 16.02.2016
оценка:

În drumul nostru spre munte, de multe ori oprim aici pentru combustibilul de bună calitate și serviciile excelente. Au și un magazin cu produse alimentare și nu numai, produse de patiserie foarte bune, cafea gustoasă și ceai excelent. Grupul sanitar curat și de fapt totul este bine întreținut. Personal amabil, promt în a răspunde solicitărilor și cu zâmbet pe buze. Nu ezitați să opriți dacă în drumul vostru treceți pe aici.

Dragos Constantin
Google Places© на 09.02.2016
оценка:

Good stop to stretch your legs. Food is good. The toilet was broken

laur laur
Google Places© на 13.01.2016
оценка:

Nu mai este ce a fost la început. Își bate joc de români

A S
Google Places© на 29.11.2015
оценка:

Am ajuns la benzinarie dupa ce am stat (o ora ) in coloana de masini ( mai tarziu am aflat ca era weekend de raliuri la Sinaia ). Preturile sunt cam la fel ca in orice alta benzinarie din Romania, dar personalul a fost foarte amabil, mancarea parca mai gustoasa, toaletele curate.

Jan Marin
Google Places© на 29.11.2015
оценка:

Spalatorie de masini automata si spalatorie manuala pentru masini. Exista statie gpl. Exista si o mica terasa pentru a servi ceva usor de mancare, o apa, un suc, o cafea etc. Cine vrea si aspirator pentru masina se poate.

In order to add a comment you must enter your profile

Fuelo makes all possible effort to provide accurate information about prices and petrol stations at the time of its posting, but does not guarantee that the informaton is up-to-date. The information published should not be used to make decisions. Fuelo is not responsible for any actions, taken on the basis of the information published in our website.